Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Header september 2013 versie 2

 

Special Experience Day Pabo

Woensdag 13 februari 2013 biedt de CHE een speciale Experience Day aan van de Pabo. Je bent van harte welkom! Omdat het beroep zo veelzijdig is, bieden we zes proeflessen aan die je kunt volgen. Wil jij deze dag meemaken? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.che.nl/pabo en volg deze dag via @jufworden en @meesterworden.

Open Dag zaterdag 9 februari 10.00 - 15.00 uur | Welke route kies jij?

Ben jij je aan het oriënteren op je vervolgstudie? Stap eens binnen bij de CHE en maak kennis met onze tien opleidingen! 

Maatschappelijk Werk en Dienstverlening* 
Sociaal Pedagogische Hulpverlening** 
Leraar Basisonderwijs** 
Verpleegkunde** 
Godsdienst Pastoraal Werk* 
Leraar Godsdienst/ Levensbeschouwing* 
Journalistiek 
Communicatie 
Human Resource Management 
Bedrijfskunde MER 
* ook in deeltijd, ** in deeltijd en duaal

Kijk hier voor meer informatie over de Open Dag.

Video Open Dag

Benieuwd hoe een Open Dag er uit? Bekijk hier de sfeerimpressie! 

Open Dag video

Maak kans op een gratis consumptie bij de Starbucks

Tijdens de Open Dag is de Starbucks op de CHE open. Meld je nu via de website aan voor de Open Dag en maak kans op een gratis consumptie bij de Starbucks.

Iedere vijfde aanmelding krijgt een tegoedbon, die je tijdens de Open Dag op kunt halen en in kunt wisselen. De winnaars ontvangen vooraf bericht via email. Deze actie loopt tot vrijdag 8 februari 16.00 uur.

Zie jij als een blok op tegen je examen Engels?

Wil jij je optimaal voorbereiden op het eindexamen Engels? De Examentraining Engels voor havo-leerlingen vergroot je slagingskans! Je gaat je examen met een gerust hart in én verhoogt je gemiddelde eindcijfer, wat van belang is voor vervolgopleidingen met een numerus fixus. Laat de CHE je helpen! Kijk op www.che.nl/examentraining voor meer informatie en schrijf je in!

EnquĂȘte: Wil jij wonen op Kenniscampus Ede?

Ga jij volgend jaar studeren? Dan kun je wonen op Kenniscampus Ede. In juli tot september worden drie studentencomplexen aan de Hoefweg opgeleverd, op loopafstand van de CHE! Idealis verzorgt de verhuur van 260 nieuwe kamers en is benieuwd hoeveel studenten belangstelling hebben. Zou jij deze vragenlijst willen invullen? Het invullen vraagt enkele minuten. Alvast bedankt voor je medewerking!

Duik de praktijk in op de Experience Day

Ben je geïnteresseerd in een hbo-opleiding op de CHE, maar ben je er nog niet helemaal uit? Ga actief aan de slag op de Experience Day. Lees verder!

  • woensdag 13 februari 2013 (Gelijktijdig de Special Pabo Experience Day)
  • woensdag 27 maart 2013
  • woensdag 15 mei 2013
 

CHE in het kort

De CHE stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het onderwijs. Verder heeft de CHE een christelijke basis en een duidelijke identiteit. De Bijbel is onze norm en inspiratiebron. Dit stempelt het omgaan met elkaar en ook het karakter van het onderwijs. Aan de hogeschool studeren in totaal 4000 studenten.

Aanmelden via Studielink

Als je aan de CHE wilt studeren, kun je je aanmelden via het inschrijfprogramma Studielink. Kijk voor meer info op de website.

Neem voor meer vragen contact op met Bureau Studentzaken: 0318-696300 of info@che.nl.

Colofon

Februari 2013.
Redactie en vormgeving: Afdeling Marketing & Communicatie, CHE.
 

Tijdens de bouw

In de periode van herhuisvesting houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen we wekelijks via de Personeelsinfo en maandelijks via deze digitale nieuwsbrief. En natuurlijk grijpen we ook andere middelen en momenten aan om je te informeren.


 
 
   
  Facebook logo
Je kunt je afmelden voor deze nieuwsbrief door een mail te sturen naar marketing@che.nl