Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.
Header Welkom def

 

Stap het bedrijfsleven binnen met Bedrijfskunde MER of HRM

De Christelijke Hogeschool Ede helpt je om jouw talenten te ontdekken en leidt je op tot een zakelijke professional in de Bedrijfskunde of in Human Resource Management. Omdat er mensen nodig zijn met hart voor de zaak en oog voor mensen. Investeer in jouw ontwikkeling en vind met behulp van persoonlijke begeleiding jouw plek in het bedrijfsleven.

Je hebt je afgelopen tijd georiënteerd op de opleiding HRM of Bedrijfskunde MER (BKM). We zijn benieuwd of het lukt met kiezen en sturen je hierbij een aantal punten die je kunnen helpen om een definitieve keus te maken.

Succes met kiezen!

Met vriendelijke groet
Het team van Academie Mens & Organisatie

MenO campagne beeld

Kies voor kwaliteit: BKM en HRM in Ede zijn beste opleidingen van Nederland

Topopleiding Keuzegids hbo  Keuzegids 2015: Een van de toppers BKM aan de CHE. "De docenten weten de studenten goed door een programma van hoog niveau te loodsen en zorgen met het vaardighedenonderwijs voor een stevige basis. Geen wonder dus de CHE aan een groot aantal studenten binnen vijf jaar een diploma kan uitdelen.'"

“HRM op de CHE krijgt een extra pluim van de experts en onderscheidt zich verder vooral inhoudelijk: studenten krijgen hier door deskundige docenten een programma van hoog niveau voorgeschoteld en de toetsen sluiten er goed op aan. Het eerstejaarsuitval aan de CHE is beperkt en het aantal diploma’s binnen vijf jaar groot.”
 

Aanmelden voor 1 mei

Aanmelden voor 1 mei  Wil jij HRM- of Bedrijfskundestudent worden en in september aan de CHE studeren? Meld je dan voor 1 mei aan voor de opleiding Human Resource Management of Bedrijfskunde via Studielink. Dan kun jij straks bedrijven helpen excelleren en innoveren! 

Studeren in een spiksplinternieuw gebouw

Inderdaad, de CHE heeft er een spiksplinternieuw gebouw erbij. Heerlijk ruim en licht ingericht, met veel gezellige plekken om te overleggen, te studeren of samen te werken achter een laptop.
Ook het bestaande gebouw ondergaat een complete metamorfose as we speak. Een indruk krijgen? Bekijk dan dit filmpje dat we speciaal voor jou maakten ter inspiratie:

Nieuwbouw video april 2015

Open Avond 23 april 2015 18.30 – 21.00 uur | Wie wil jij zijn voor de wereld van morgen?

BKM en HRM Open Avond  Op donderdag 23 april kun je nog een open avond bezoeken en kun je sfeer proeven, informatie halen en al je vragen stellen over de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent: 

Human Resource Management 
Bedrijfskunde MER 

Studiekeuzecheck

  Heb jij je voor 1 mei aangemeld voor een opleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede via Studielink? Dan heb je recht op een studiekeuzecheck. De studiekeuzecheck biedt je de mogelijkheid te reflecteren op je gemaakte studiekeuze. Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden die de CHE biedt. 

Duik de praktijk in op de Experience Day

MenO Experience Day  Ben je geïnteresseerd in een hbo-opleiding op de CHE, maar ben je er nog niet helemaal uit? Ga actief aan de slag op de Experience Day. Lees verder!
  • Woensdag 3 juni 2015
 

 

 

Aanmelden via Studielink

Als je aan de CHE wilt studeren, kun je je aanmelden via het inschrijfprogramma Studielink. Kijk voor meer info op de website.

Neem voor meer vragen contact op met Bureau Studentzaken: 0318-696300 of info@che.nl.  

CHE in het kort

De CHE stelt hoge eisen aan de kwaliteit van het onderwijs. Verder heeft de CHE een christelijke basis en een duidelijke identiteit. De Bijbel is onze norm en inspiratiebron. Dit stempelt het omgaan met elkaar en ook het karakter van het onderwijs. Aan de hogeschool studeren in totaal 4000 studenten.
 

Bezoekadres

Christelijke Hogeschool Ede
Oude Kerkweg 100
6717 JS Ede
Tel: 0318-696300 
info@che.nl
www.che.nl
Routebeschrijving 


 

Contact

Christelijke Hogeschool Ede

Lucie Hofsink - van Moolenbroek
Tel: 0318-696438
pr-MO@che.nl 

Website 


 
   
  Facebook logo
Je kunt je afmelden door een mail te sturen naar pr-mo@che.nl